Anna brändisi loistaa julkisivussa tyylikkäällä valomainoksella vuorokauden ympäri!

Valmistamme valomainokset mittatilaustyönä omana tuotantona suunnittelusta asennukseen. Käsissämme syntyvät niin perinteiset valolaatikot kuin erilaiset valokirjaimet. LED-tekniikalla toteutetut valomainokset ovat pitkäikäisiä ja energiatehokkaita.

Suunnitteluprojektin voimme aloittaa yhdessä paikan päällä tai voit lähettää meille valokuvan julkisivusta, johon valomainos olisi tarkoitus toteuttaa.

Valolaatikot voimme toteuttaa yksi- tai kaksipuoleisena, seinä- tai kattokiinnityksellä. Suorakaiteen muotoisen valolaatikon vaihtoehtona teemme laatikon haluamasi muotoisena. Valmistamme myös telineet, kiinnikkeet ja tukirakenteet valolaatikon asennusta varten.

Valokirjainten tuotannossa hyödynnämme uusinta automatisoitua tekniikkaa, mikä nopeuttaa kirjainten valmistusta. Pystymme näin ollen valmistamaan kotimaiset valokirjaimet kilpailukykyiseen hintaan.

Valokirjaimet valaisemme toiveiden mukaan edestäpäin tai taustavalaistuna. Entistä näyttävämmän lopputuloksen saamme valaisemalla kirjaimet sekä edestä että takaa.

Valokirjainten lisäksi valmistamme myös taustavalaistut kirjaimet julkisivuihin sekä sisätilojen ilmeikkäät taustavalaistut valoelementit.

Valomainosten huoltopalvelumme huolehtii koko valomainoksen elinkaaresta. Päivitämme vanhan valomainoksen LED-tekniikalle sekä kierrätämme vanhat valomainokset.

Ota yhteyttä sivun alalaidan tarjouspyyntölomakkeella tai soita meille 015-415 0500 - tehdään yhdessä näkyvää jälkeä!

    Tarjouspyyntölomake
    {formbuilder:52126}