Levymateriaalit

Tälle sivulle olemme koonneet keskeisimmät levymateriaalimme, joista on kuvattu niille soveltuvat käyttökohteet sekä tuotanto- ja jälkikäsittelymahdollisuudet.

Voit tutustua eri materiaaleista tekemiimme toteutuksiin opaste- ja mainoskylttien referenssikuvissa.

Ulko- ja sisäkäyttöön soveltuvat materiaalit

Komposiitti levymateriaali

Alumiinikomposiitti

Alumiinikomposiittilevy sopii pitkäaikaiseen viestintään sisä- ja ulkotiloissa. Komposiitin ulkopinnat ovat alumiinia ja sisus polyeteeniä. Kerrosrakenne mahdollistaa levyn erinomaisen jäykkyyden ja keveyden. Komposiittilevy kestää ulkokäytössä vuosikausia. Levy on palosuojattu.

Komposiittilevyä on saatavilla 2 mm ja 3 mm paksuisena. Levyn yleisimmin käytetty väri on valkea, mutta levyä saa myös mustana ja hopeana.
Meitä saa myös komposiittilevyä teräspinnoilla, joka soveltuu esim. fläppitauluihin tai muihin sovelluksiin, joissa tarvitaan magneettista pintaa.

 Levymateriaali alumiinilevy ja anodisoitu alumiini


Alumiinilevy ja anodisoitu alumiini

Alumiinilvey sopii pitkäaikaiseen viestintään ulkotiloissa. Alumiinilevy kestää ulkokäytössä vuosikausia menettämättä muotoaan. Anodisoidulla alumiinilla saadaan opasteille tyylikäs ulkoasu. Anodisoitua alumiinia käytetään myös opasteprofiileissa.

Alumiinilevyä on saatavana useissa eri paksuuksissa. Yleisimmin käytettyjä paksuuksia kylteissä ovat 2,3 ja 4 mm ja kirjaimissa 5 ja 10 mm.

Levymateriaali PP-kennomuovi

PP-kennolevy

Polypropeenikennolevy (PP-kennolevy) on jäykkä ulkokäyttöön soveltuva muovilevy. PP-kenno soveltuu erittäin hyvin erilaisten mainostaulujen levymateriaaliksi. Levy on UV-suojattu ja kestää hyvin kosteutta.

PP-kennolevyä on saatavana 5 mm ja 8 mm paksuisena sekä tilauksesta 10 mm paksuisena.


Sisäkäyttöön soveltuvat materiaalit

Levymateriaali Viscom
Viscom

Viscom -kevytvaahtolevyn sisus on suulakepuristettua polystyreenivaahtoa, jonka molemmin puolin on 1 mm valkoinen mattapintainen PP-levy. Viscom-levy on hyvin kevyt ja jäykkä, minkä vuoksi se soveltuu suuriinkin pitkäaikaisiin toteutuksiin sisätiloissa. Levy on palosuojattu ja PVC-vapaa.

Viscom-levyä on saatavana 5 mm, 10 mm, 20 mm ja 40 mm paksuisena.

Levymateriaali vaahto-PVC
Vaahto-PVC

Vaahto-PVC on kevyt ja kova yleismateriaali, jota suositellaan käytettäväksi sisätiloissa. Levy soveltuu hyvin pienempikokoisiin toteutuksiin.

Vaahto-PVC:stä on saatavana useita eri paksuuksia: 2, 3, 4, 5, 8 ja 10 mm. Levyn värivaihtoehdot ovat valkoinen, musta ja harmaa.

 

Levymateriaali Re-Board

 

Re-Board

Re-Board -levy on täysin kierrätettävä levymateriaali. Levy on hyvin kevyt, jäykkä ja monikäyttöinen kennorakenteen ja paperipohjaisen koostumuksen ansiosta.

Re-Board -levyä on saatavana 10 ja 16 mm paksuisena. Levyn kartonkipinnat ovat valkoiset.

 

 

Palboard

Palboard on kevyt ja kova yleismateriaali, jota suositellaan käytettäväksi sisätiloissa ja lyhyt aikaiseen ulkokäyttöön.

Palboard-levyä on saatavana 2 ja 3 mm paksuisena. Levyn sisus on kevyttä kierrätettyä PVC muovia. Väri on päältä valkoinen ja sisus on musta. Koko on 2440 x 1220 mm.

Muut materiaalit

Levymateriaali magneettimatto

Magneettimatto

Magneettimatto soveltuu hyvin tilapäisiin viestintäratkaisuihin esim. ajoneuvoissa. Magneettitarralla voidaan toteuttaa esim. vaalimainokset tai väliaikaiset logoteipit.

Tarjouspyyntölomake

Kuinka paljon on:
Vastaus:*