Nappaa asiakkaasi huomio niin tienvarressa kuin pihapiirissä!

Meiltä saat mainos- ja opastekyltit toiveittesi mukaan suunnittelusta toteutukseen. Tulemme tarvittaessa myös käymään paikan päällä, jotta voimme yhdessä katsoa, miten kyltti kannattaisi toteuttaa.

Kylttien levymateriaalin valitsemme asennuspaikan ja käyttötarkoituksen mukaan. Sisäkäyttöön soveltuvia materiaaleja ovat mm. Viscom-kevytlevy tai tyylikäs komposiitti. Kustannustehokkaaseen ulkomainontaan soveltuu PP-kennomuovi. Pitkäaikaista ja vahvaa kestävyyttä vaativissa kohteissa käytämme pääasiassa säänkestävää komposiittilevyä ja alumiinipeltiä. Voit tutustua tarkemmin käyttämiimme levymateriaaleihin levymateriaalit -sivulla.

Kylttien tuotannossa hyödynnämme tarraleikkuria ja nelivärikuvissa UV-säteilyä kestäviä tarratulosteita sekä suoratulostusta levylle. Tasoleikkurilla leikkaamme kyltit haluamaasi muotoon. Viimeistelytyökalujen avulla leikkurilla voimme myös merkitä, jyrsiä sekä porata. 

Asennamme myös valmiit kylttisi sekä poistamme vanhat opasteet. Tuotantotilamme sijaitsevat Mikkelissä, mutta toimimme myös Etelä-Savon ulkopuolella.

Ota yhteyttä sivun alalaidan tarjouspyyntölomakkeella tai soita meille 015-415 0500 - tehdään yhdessä näkyvää jälkeä!

 

Tarjouspyyntölomake
{formbuilder:52126}