Päästä valo sisään - jätä lämpö ulos. 

Ikkunoihin asennettavilla auringonsuojakalvoilla suojaat sisätiloja auringonpaisteen haitoilta, kuten liialta lämmöltä, haalistumiselta ja häikäisyltä. Voit valita myös naarmuilta ja tahroilta suojaavan kalvon tai turvakalvon ikkunan rikkoutumisen varalta. 3M-auringonsuojakalvoja on saatavana eri sävyisinä sekä kirkkaina kalvoina. Kalvoista on tarjolla myös lukuisia valon läpäisy- ja heijastusasteita. Niillä voidaan hienosäätää sekä sisätiloihin että julkisivuun haluttu visuaalinen vaikutelma.

Asennamme auringonsuojakalvot avaimet käteen -palveluna ikkunoiden mittauksesta kalvojen asennukseen niin yritys- ja kuin yksityisasiakkaille. Kalvojen asennus on myös kotitalousvähennyskelpoista työtä. Toimimme koko Suomen alueella, ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjous! 

Miksi kannattaa asentaa auringonsuojakalvot?
 • 97% infrapunalämmön torjunta - tuo mukavuutta ja säästää energiakustannuksissa
 • Talvella ikkunoiden kautta tapahtuva lämmönhukka vähenee
 • Kalvot pidentävät mm. kalusteiden ja tekstiilien ikää, sillä ne ehkäisevät haalistavia UV-säteitä
 • Lämmön tehokkaasta torjunnasta huolimatta kalvo on metalliton ja huomaamaton, eli se ei vaikuta näkyvyyteen tai signaaleihin
 • Vahvistaa ikkunaa: jos lasi särkyy, kalvo estää sirpaleiden leviämisen
 • Kalvoilla on kattava takuu: 15 vuoden takuu sisäkalvoille ja 10 vuoden takuu ulkokalvoille


  Yhteyshenkilösi ikkunakalvoasioissa:
  Tuomas Välimäki p. 050 540 2394 tai tuomas@mainospuu.com

   

  Katso videolta suojakalvojen teho käytännössä:

     

   

  Muita 3M-ikkunakalvoja: 

  3M-turvakalvot

  3M-turvakalvot ovat erikoissuojaavia kalvoja lasille räjähdyksen tai henkilön tuottamaa iskua vastaan. Vahinko rajoittuu vain rikkoituneen lasin vaihtoon. Kalvoja on mahdollista saada kirkkaana tai harmaan sävyisenä. Harmaa 3M-turvakalvo toimii samalla auringonsuojakalvona.

  3M Anti Graffiti Film

  3M Anti Graffiti AG4 on läpinäkyvä ikkunakalvo, jonka kestävä pinta suojaa ikkunaa naarmuilta ja tahroilta. Se on helppo poistaa ja on arvoltaan vain murto-osan uuden ikkunan hinnasta, mikä säästää kuluilta ilkivallan osuessa kohdalle. Kalvo torjuu myös UV-säteilyä, mikä auttaa vähentämään näyteikkunan tuotteiden haalistumista.

  3M Thinsulate -eristävät ikkunakalvot

  3M Thinsulate -kalvot toimivat ikkunan näkymättömänä eristeenä lähes yhtä tehokkaasti kuin kaksinkertaiset ikkunat yksinkertaisiin ikkunoihin verrattuna lisäten asuinviihtyvyyttä kylminä talvikuukausina. Kesäaikaan kalvot johtavat lämpöä poispäin tuoden energiasäästöjä. Kalvot ovat neutraalit ulkoasultaan, joten ne eivät muuta ikkunoiden ulkoasua.

  Tutustu Thinsulate-kalvoihin tarkemmin 3M Thinsulate -esitteestä.

  Tarjouspyyntölomake

  Kuinka paljon on:
  Vastaus:*