Suunnittelupalvelut

Graafisesta suunnittelusta teknisiin toteutuksiin

Täyden palvelun mainostalostamme löytyy myös graafisen suunnittelun osaajia, joilta hoituvat niin pienempien toteutuksien kuin koko yritysilmeen suunnittelu.


Erityinen vahvuusalueemme on mainosteippausten suunnittelu. Otamme jo suunnitteluvaiheessa teipattavan kohteen ominaisuudet huomioon mahdollisimman toimivan ja näyttävän lopputuloksen varmistamiseksi. Suunnittelutyön voimme aloittaa sähköpostin välityksellä, joten fyysistä käyntiä ei projektin aloittamiseksi ei välttämättä tarvita. Autoteippausten suunnittelua varten arkistoissamme on monista automalleista kuvat ja mitat valmiina, joten pelkällä kännykkäkuvalla pääsemme suunnittelutyössä hyvin eteenpäin. Ikkunateippauksissa ja erilaisten opasteiden suunnittelussa pääsemme hyvin liikkeelle julkisivusta otetulla valokuvalla. Tarkistamme valmiin suunnitelman mitoitukset aina ennen tuotantoa.  

Suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä voit olla suoraan yhteydessä suunnittelijaamme Oonaan, p. 044 792 1670 tai oona@mainospuu.com.

Erikoisosaamiseemme kuuluu myös innovatiivisten mainosratkaisujen graafinen ja tekninen suunnittelu sekä toteutus. Monialainen ammattitaito ja Pelle Pelottoman asenne on luonut uusia keinoja entistä näkyvämpään viestintään. Hyvä esimerkki tästä on Mikke-Juna -projekti.


Suunnittelijan tapaamiset ajanvarauksella:

Oona Kero, oona@mainospuu.com, 044 792 1670

 

Suunnittelupalvelut Mainostalo Mainospuu Oy

Tarjouspyyntölomake
{formbuilder:52126}