Autoteippaukset yli 40 vuoden kokemuksella suunnittelusta toteutukseen!

Tyylikkäästi teipattu kuljetuskalusto on yrityksellesi edullista ja tehokasta mainostilaa 24 tuntia vuorokaudessa – missä ikinä liikutkin.


Teippaamme koko kuljetuskalustosi aina yksinkertaisista logoteippauksista näyttäviin kokonaisuuksiin. Kokeneilta asentajiltamme luonnistuvat myös autojen yliteippaukset.Tarramateriaalien valikoimastamme löytyy niin vuosikausien kulutusta kestävät tarramateriaalit kuin lyhytaikaiseen kampanjointiin suunnitellut, helposti poistettavat tarrat.

Autoteippausten suunnittelun voi aloittaa sähköpostin välityksellä, joten fyysistä käyntiä ei projektin aloittamiseksi ei välttämättä tarvita. Arkistoissamme on monista automalleista kuvat ja mitat valmiina, joten pelkällä kännykkäkuvalla pääsemme suunnittelutyössä hyvin eteenpäin. Suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä voit olla suoraan yhteydessä suunnittelijaamme Oonaan, p. 044 792 1670 tai oona@mainospuu.com.

Asennamme myös valmiit autotarrasi sekä poistamme vanhat teippaukset. Tuotantotilamme sijaitsevat Mikkelissä, mutta toimimme myös Etelä-Savon ulkopuolella.

Ota yhteyttä sivun alalaidan tarjouspyyntölomakkeella tai soita meille 015-415 0500 - tehdään yhdessä näkyvää jälkeä!

 

 

Tarjouspyyntölomake
{formbuilder:52126}