Näyttävällä ja laadukkaasti toteutetulla ikkunateippauksella parannat yrityksesi näkyvyyttä ja imagoa!

Suunittelemme ja asennamme ikkunateippaukset laadukkailla, pitkäkestoiseen merkintään tarkoitetuilla tarramateriaaleilla. Toteutamme ikkunatarrat tarraleikkurilla tai UV-säteilyä kestävinä väritulosteina tarramateriaalille. Teemme teippauksia myös etsauskalvoilla, joilla saadaan aikaan hiekkapuhallusta muistuttava toteutus. Ikkunateippaukset voimme toteuttaa myös ns. reikäteipillä, jolloin teippauksen läpi näkee sisäpuolelta ulos - vaihtoehtoja on monia!


Ikkunateippauksen suunnittelun voimme aloittaa tapaamisella liiketilassasi tai voit lähettää meille kuvat ikkunoista myös sähköpostilla. Tarvittaessa tulemme mittaamaan ikkunat paikan päälle ennen teippien valmistusta. Asennamme myös valmiit ikkunatarrasi sekä poistamme vanhat teippaukset. Tuotantotilamme sijaitsevat Mikkelissä, mutta toimimme myös Etelä-Savon ulkopuolella.

Teippaamme ikkunoiden lisäksi kaikki muutkin pinnat, joissa teippi vaan kestää, kuten seinät, pöydät ja myyntitiskit, rappuset ja muut rakenteet, nosto-ovet jne. Vain mielikuvitus ja teippimateriaalien soveltuvuus ovat rajana, joten älä epäröi kysyä vähän kummallisempiakin teippauksia - me nautimme haasteista!

Ota yhteyttä sivun alalaidan tarjouspyyntölomakkeella tai soita meille 015-415 0500 - tehdään yhdessä näkyvää jälkeä! 

Tarjouspyyntölomake
{formbuilder:52126}