Tarramateriaalit

Tälle sivulle olemme koonneet keskeisimmät tarramateriaalimme, joista on kuvattu niille soveltuvat käyttökohteet sekä tuotanto- ja jälkikäsittelymahdollisuudet. Tarramateriaalien valikoimamme käsittää niin lyhyt- kuin pitkäkestoiseen merkintään tarkoitettuja merkintäkalvoja sekä monia erikoiskalvoja.

Voit tutustua eri materiaaleista tekemiimme toteutuksiin referenssikuvien gallerioissa:

Printtitarrat


Tarramateriaalit printtitarrat Mainostalo Mainospuu Oy
Ultraheikkoliimainen tarra

Sisäkäyttöön tarkoitettu heikkoliimainen tarra. Helppo teipata paikalleen eikä jätä liimajäänteitä pintoihin. Uudelleen käytettävä tarra on huipputuote esimerkiksi kesän tapahtumiin.

Orajet 3164

Orajet 3164 -tarramateriaalia käytetään neliväritulosteena toteutettavissa kohteissa. Se soveltuu lyhytkestoiseen merkintään, esim. mainoskampanjoihin. Tarrat voidaan tulostaa sekä kiilltävälle että matalle materiaalille. Orajet 3164 -tarraa löytyy myös kirkkaana.

Avery MPI 2000 -sarja 

Tarramateriaalia käytetään neliväritulosteena toteutettavissa kohteissa. Sen ulkokesto tulostamattomana on n. 7 vuotta. MPI 2000 -sarjan kalvot ovat korkealaatuisia, ja niitä suositellaan käytettäväksi tasaisilla pinnoilla esim. tuotepromootioissa ja myymälämainonnassa.

2000-sarjan valikoimaan kuuluu myös Easy Apply -tekniikkaa hyödyntävä materiaali, mikä mahdollistaa tarran kiinnittämisen huomattavasti nopeammin verrattuna tavalliseen tarrakalvoon ja siitä saadaan mahdolliset ilmakuplat lastattua pois helposti ilman kalvon puhkaisemista.

Avery MPI 2006 Hi-Tack  

Avery MPI 2006 Hi-Tack -tarramateriaalia käytetään neliväritulosteena toteutettavissa kohteissa, jotka vaativat tarralta vahvaa liimapintaa. Se pysyy hankalilla pinnoilla, kuten polyeteenillä (PE) ja polyuretaanilla (PU). Tarran käyttöikä ulkokäytössä ilman printtiä on n. 7 vuotta.

Avery MPI 1950 (EA)

Avery MPI 1950 -tarramateriaalia käytetään neliväritulosteena toteutettavissa kohteissa, jotka vaativat teipiltä mukautuvuutta kolmiulotteisiin pintoihin. Sen käyttöikä on printattuna n. 5 vuotta ja ilman printtiä jopa 7 vuotta.

ImagePerfectTM 2558

Lujan ja pysyvän liiman ansiosta ImagePerfect soveltuu erityisesti haastavien pintojen teippauksiin kuten polyeteeni, polypropeeni, polyamidi, ABS-muovi, sinkitty teräs, tiili ja betoni. Teipillä on B1 paloluokitus ja sitä voidaan käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissa. Asennus joko suoralle tai strukturoidulle pinnalle. Tarran ulkokesto on 7 vuotta (tulostamattomana).

Phototex

Phototex on tekstiilipintainen ja PVC-vapaa tarramateriaali, joka on helppo asentaa ja irrottaa. Sitä voidaan myös käyttää useita kertoja uudelleen. Tarra soveltuu teipattavaksi lähes kaikille tasaisille (ei-huokoisille) pinnoille, kuten seiniin, oviin, ikkunoihin ja lattiaan sisätiloissa., myös seinätapetin päälle. Materiaali ei jätä poistettaessa liimajälkiä teipatulle pinnalle. Ryhdikkyytensä ja peittävyytensä ansiosta Phototex soveltuu monipuolisesti mainos- ja sisustuskäyttöön.

Läpivärjätyt tarrat

Tarramateriaalit MacTac 9800 Pro Mainostalo Mainospuu Oy
MACtac 9800 Pro

MACtac 9800 Pro on yleistarra, joka sopii moneen käyttötarkoitukseen. Tarran käyttöikä on ulkokäytössä 5-8 vuotta. Värivalikoimaan kuuluu yli 100 erilaista värisävyä, jotka kaikki löytyvät varastosta.

Tarramateriaalit Avery Supreme Wrapping Film Mainostalo Mainospuu Oy
Avery Supreme Wrapping Film (SWF)

Avery Supreme Wrapping Film on laadukas tarramateriaali ajoneuvojen teippauksiin. Se on pitkäkestoinen materiaali, joka soveltuu erityisesti autojen yliteippauksiin ja muihin vaativiin kolmiulotteisiin pintoihin teipattavaksi. SWF-sarjan monipuolisesta värivalikoimasta löytyy perusvärien lisäksi mm. harjattuja metallisävyjä, metallinhohtoteippejä sekä mattasävyjä. Osa väreistä tehdastoimituksena.

Ikkunakalvot

Tarramateriaalit reikätarra Mainostalo Mainospuu Oy
Reikätarra

Reikätarraa käytetään ikkunateippauksissa, joilla halutaan peittää ikkuna, mutta säilyttää samalla näkyvyys sisältä ulos. Tarralle voidaan tulostaa haluttu grafiikka aivan kuten normaalille tarralle. Tarran liimapinta on musta, mikä antaa ikkunan sisäpuolelle vaikutelman tummennetusta lasista.

Tarramateriaalit Avery Glass Film -etsauskalvot Mainostalo Mainospuu Oy
Avery Glass Film -etsauskalvot

Etsauskalvot soveltuvat läpinäkyvien pintojen, kuten ikkunoiden, somistukseen. Kalvoilla teipattu pinta muistuttaa hiekkapuhallettua lasipintaa. Kalvojen käyttöikä on ulkotiloissa 5 vuotta, sisätiloissa 7 vuotta.

Valikoimaamme kuuluu kolme erilaista etsauskalvoa:

  • Avery Dusted Glass (matta pinta, käytetyin kalvo)
  • Avery Crystal Glass (kristallihileinen pinta)

Valomainoskalvot

Tarramateriaalit Avery 4500 valomainoskalvot Mainostalo Mainospuu Oy
Avery 4500 valomainoskalvo

Avery 4500 valomainoskalvoa käytetään valomainoksissa. Se on läpikuultava kalvo, jonka käyttöikä ulkokäytössä on 5-7 vuotta. Värivalikoimaan kuuluu 38 erilaista sävyä.

Avery MPI 2150 Transluscent

Avery MPI 2150 Transluscent -tarramateriaalia käytetään neliväritulosteena toteutettavissa valomainoksissa. Se on läpikuultava kalvo, jonka käyttöikä ulkokäytössä on n. 5 vuotta.

Tarjouspyyntölomake

Kuinka paljon on:
Vastaus:*