Kangas- ja bannermateriaalit

Tälle sivulle olemme koonneet keskeisimmät kangas- ja bannermateriaalimme, joista on kuvattu niille soveltuvat käyttökohteet sekä tuotanto- ja jälkikäsittelymahdollisuudet.

Voit tutustua eri materiaaleista tekemiimme toteutuksiin banderollien referenssikuvissa.

Kankaat

Lippukangasmateriaali Mainostalo Mainospuu Oy

Lippukangas

Lippukangas on 100 % polyesterilippuneulosta. Se on monikäyttöinen ja kevyt materiaali lippuihin ja banderolleihin. Lippukankaalle toteutettava printti on kaksipuoleinen (toinen puoli on peilikuvana). Kangas on B1-palosuojattu, joten se sopii käytettäväksi näyttelytiloissa.

Paino 110 g/m².

Samba-kangasmateriaali Mainostalo Mainospuu
Samba-kangas

Monikäyttöinen Be.tex Samba -kangas on 100 % polyesteriä, jolla on rispaantumattomat reunat. Kangas toistaa printtivärit upeasti, se on ilmatiivis ja hyvin muotonsa pitävä materiaali. PVC-vapaa materiaali on ekologinen valinta sisustus- ja mainostulosteisiin (Oeko-Tex standard 100 -sertifioitu). Kangas on B1-palosuojattu, joten se sopii käytettäväksi näyttelytiloissa.

Paino 195 g/m².


Polyesteri-reikäkangas Mainostalo Mainospuu Oy

Polyesteri-reikäkangas

Polyesteri-reikäkangas eli mesh-kangas on 100 % polyesteriä. Mesh-kangas sopii erityisesti kaiutinkankaaksi musiikkitapahtumiin, sillä se toistaa värit hyvin eikä heikennä äänentoistoa kuten muovinen mesh-banner. Kangas on B1-palosuojattu, joten se sopii käytettäväksi näyttelytiloissa.

Canvas-kangas Mainostalo Mainospuu Oy
Canvas-kangas

Canvas-kangas soveltuu kuvataulujen ja muiden sisätilojen sisustukseen ja somistukseen käytettävien kuvapintojen materiaaliksi. Canvas on puuvillaa, jonka pintastruktuuri elävöittää kuvaa. Kankaan tulostusjälki on tarkka ja se toistaa värit kirkkaina.

Paino 300 g/m².


Kangasmateriaalit Backlit -valomainoskangas Mainostalo Mainospuu Oy
Backlit -valomainoskangas

Backlit -valomainoskangas on valoa läpäisevä polyesterkangas, joka soveltuu monenlaiseen käyttöön sisätiloissa, esim. valokaappeihin ja banderolleihin. Kangas on B1-palosuojattu, joten se sopii käytettäväksi näyttelytiloissa.

Paino 145 g/m².

Bannerit

Frontlit PVC -bannermateriaali Mainostalo Mainospuu Oy
Frontlit PVC -banner

Fronlit PVC on vahvarakenteinen tulostusmateriaali, jolla voidaan toteuttaa banderollit pitkäaikaiseen ulkokäyttöön. Banneri soveltuu kohteisiin, joissa valo tulee edestä päin. Pinnoitettu materiaali kestää hyvin pakkasta ja muita kovia sääolosuhteita.

Paino 450 g/m².

Blockout Frontlit -bannermateriaali Mainostalo Mainospuu Oy
Blockout Frontlit -banner

Blockout-banneri sopii banderollimateriaaliksi niin sisä- kuin ulkotiloihin. Se ei läpäise valoa, joten sitä voidaan käyttää kohteissa, joissa taustavalo voisi haitata kuvantoistoa. Myös kaksipuoleinen tulostus onnistuu tälle materiaalille. Blockout Frontlit on B1-palosuojattu, joten se sopii käytettäväksi myös näyttelytiloissa.

Paino 750 g/m².

PVC mesh -bannermateriaali Mainostalo Mainospuu Oy
PVC Mesh -banner

Mesh-banner on hyvin harvaa ja pinnoitettua kangasverkkoa, joka läpäisee tuulta ja valoa. Materiaali soveltuu banderolleihin, joiden on kestettävä suurta tuulikuormaa. Mesh-banner on myös oikea valinta, kun banderollilta vaaditaan läpinäkyvyyttä.

Paino 300 g/m².

Bannermateriaali Backlit PVC Mainostalo Mainospuu Oy
Backlit PVC -valomainosbanner

Backlit PVC -valomainosbanner soveltuu taustavalaistuihin mainospintoihin niin sisä- kuin ulkotiloissa.

Paino 200 g/m².

Tarjouspyyntölomake

Kuinka paljon on:
Vastaus:*