Energiakalvot

3M Prestige -ikkunakalvot

Huomaamattomilla Prestige-ikkunakalvoilla saadaan lähes 100% UV-torjunta ja jopa 97% infrapunalämmön torjunta. Näin säästetään energiakustannuksissa ja -kulutuksessa.

Kalvo on metalliton, joten se ei luo heijastuksia tai ole alttiina korroosiolle, eikä se aiheuta häiriöitä matkapuhelin- tai GPS-signaaleille.

 

3M-auringonsuojakalvot

3M-auringonsuojakalvot suojaavat auringon lämpösäteilyltä, UV-säteilyltä, haalistumiselta ja häikäisyltä. 3M-auringonsuojakalvoja on saatavana eri sävyisinä sekä kirkkaina kalvoina. Kalvoista on myös lukuisia valon läpäisy- ja heijastusasteita kalvotyypistä riippuen. Niillä voidaan hienosäätää sekä sisätiloihin että julkisivuun juuri haluttu visuaalinen vaikutelma.

Talvella kalvot vähentävät ikkunoiden kautta tapahtuvaa lämmönhukkaa. Auringonsuojakalvoilla varustettu lasi on myös lujempi kuin pelkkä lasi. Jos lasi särkyy, kalvo estää sirpaleiden leviämisen ympäristöön.

 

3M-turvakalvot

3M-turvakalvot ovat erikoissuojaavia kalvoja lasille räjähdyksen tai henkilön tuottamaa iskua vastaan. Vahinko voidaan rajoittaa vain rikkoituneen lasin vaihtoon.

3M-turvakalvoja on mahdollista saada kirkkaana tai harmaan sävyisenä. Harmaa 3M-turvakalvo toimii samalla auringonsuojakalvona.

lähde: Taperoll, Hinnasto 2013, 3M auringonsuoja-, energia- ja turvakalvot -rt-kortti

 

3M Anti Graffiti Film

3M Anti Graffiti AG4 on läpinäkyvä ikkunakalvo, jonka kestävä pinta suojaa ikkunaa naarmuilta ja tahroilta.

Se on helppo poistaa ja on arvoltaan vain murto-osan uuden ikkunan hinnasta, mikä säästää kuluilta ilkivallan osuessa kohdalle.

Kalvo torjuu myös 99 % UV-säteilystä, mikä auttaa vähentämään näyteikkunan tuotteiden haalistumista.

 

Tarjouspyyntölomake